Mikä on jännä?

Miksi Jännän äärellä?

Blogin nimi juontuu Pasila -nimisestä animaatiosarjasta, joka on kieltämättä yksi parhaista suomalaisista TV-sarjoista aikoihin. Itse aloin seuraamaan tuota jo vuoden 2007 keväällä, kun sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin. Ehkä tällaisena ”alkuperäisfanina” sarjan tämänhetkinen, suorastaan  tähtitieteellinen suosio vähän vieraannuttaa, mutta eipä tuo nyt omaa elämääkään haittaa. No, joka tapauksessa, sarjassa seikkailee hahmo nimeltä Pekka Routalempi, joka näkee lähes kaiken havaitsemansa ”jännänä”. Hänen kollegansa, sarjan päähahmo Kyösti Pöysti tokaisee sitten eräässä jaksossa Routalemmen päivittelylle, että ”nyt ollaan jännän äärellä!”. Ja koska – kuten Routalempikin – koen monet kokemani asiat eittämättä jänniksi, sopii tämä nimi blogilleni oikein mainiosti.

Blogit ovat muodikkaita, ja monet niistä keräävät viikoittain tuhansia lukijoita. Tämä blogi tuskin koskaan saavuttaa sellaista lukijamäärää. Eikä sen ole tarkoituskaan. Blogin ainoa tarkoitus on valottaa sen kirjoittajan tuumailuja maailmasta ja elämästä. Aihe on hyvin pitkälti vapaa, vaikkakin yhteiskunnalliset ilmiöt ja politiikka sekä musiikki saattavat olla niitä eniten toistuvia puheenaiheita. Ja mitä tuohon politiikkaan tulee, niin mainittakoon, että olen puoluepoliittisesti täysin sitoutumaton, ja pyrinkin kannanotoissani analysoimaan asioita puoluepoliittisten mielipiteiden ulkopuolelta. Kaikissa puolueissa on puolensa.

Yhteiskunnallisen paatoksen lisäksi täältä löytyy myös keikka- ja levyarvioita sekä muuta höpinää musiikista, onhan musiikki tärkeä osa elämääni. Ottamiani valokuvia ajattelin myös tänne silloin tällöin laittaa. Välillä blogi sisältää myös ihan päiväkirjamaistakin tekstiä, koska monet käsittelemäni asiat peilautuvat myös arkielämääni. Kirjoittaminen on yksinkertaisesti hyvä tapa järjestää ajatuksiaan, niin se vain on.

Tietenkin sitä toivoisi, että tämä blogi kiinnostaisi jotain muitakin kuin itseäni, joten toivotan vain mukavia lukuhetkiä blogin parissa! Kommentointikin on ihan sallittua, jopa suotavaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: